keskiviikko 26. tammikuuta 2011

14 vuotta-Lukiostressiä? :D

No toi otsikko kertoo aika paljon. Opettajat pelottelee kokoajan sillä, et ens vuonna ei enää kerkeä nostaa numeroita jote ainaki mulla kauhee paniikki saada ka nostetuks yli ysiin.. Attelin nääs pyrkiä TYK:kii jos en jää tänne pikkukylän lukioon :D Ja mitään taidepainotteistakaan ei löydy tästä läheltä, niin toi ilmaisutaito olis sitte varmaan se :D Harmi vaan, että sinne on rima todella korkealla, ja hakijoita paljon.. Mut ihan sama, en mä jaksa enää sitä miettii :33


 Hhhih Nyt vois kyl vaan miettii huomista, ollaan menossa Nean kanssa Treelle, tai siis, Nea tulee mun mukaan kun menen äidin kanssa ostamaan talvikenkiä, viimesimmät ostettu ehkä joskus nelosluokalla, joten ois jo korkee aika. Haaveena ois ihanat mustat korkonilkkurit <3 Oon muuten toisaalta todella onnekas, että oon jäänyt näin säälittävän lyhyeks, ei ainakaa tartte pelätä korkoja.  Muutenkin vois alkaa kattella vaikka ystävänpäivä lahjoja :) Onhan siihenkin enää alle kuukausi.
Mutta siis niin, elikkäs Nean kanssa huomenna Treelle, pitäkää peukkuja et meidän ihanan uuden  ja toimivan auton ovet aukeaa :) 


<- Me lissut :DD















Hmm tähä loppuun vois laittaa perus kääretorttu ohjeen :) ( (c) kotikokki.net )

Raaka-aineet

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
3/4 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
täyte
2 dl
hilloa, sosetta tai
survottuja marjoja
(kermavaahtoa tai
rahkaa)
Valmistusaika 30 min

Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut - 12 annosta


1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. Vuoraa reunallinen uunipelti paperilla.
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos kaapimella sekoittaen. Tasaisemman lopputuloksen saat siivilöimällä. Levitä taikina pellille ja paista torttua uunin keskitasossa 6-8 minuuttia.
3. Ripottele pellin mittaiselle leivinpaperille vähän sokeria ja kumoa torttu sille. Irrota alustana ollut leivinpaperi.
4. Levitä täyte torttulevylle ja kääri se rullalle paperin avulla. Kääri alku tiukkaan sormilla painellen ja jätä saumakohta piiloon.
5. Anna tortun jäähtyä paperiin käärittynä. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi tarjoilua varten



Suklaasuukoin Mary-Juliet :)

1 kommentti: