lauantai 10. syyskuuta 2011

There's something in the water

Tosiaan, eilen oli sitten se disko, ja pakko sanoo et oli kyl ihan mahtava! :D Porukkaaki oli, pari kertaa sen verran, että ei meinannu mahtua tanssilattialle ja se näky on todellakin harvinainen näissä koulun ( tässä tapauksessa kylläkin nuvan ) diskoissa. Teki tosi hyvää vaan tanssia ilman et tarvitti miettiä mitään muuta, et sai vaan luottaa omaan kroppaansa. Että mä rakastan tanssimista! Sillon saa vaan antaa rytmin viedä sut kokonaa, viedä pois kaikki ajatukset. Tollasia vois olla mun puolesta kyllä paljon useemminkin :).

Oli myös tosi ihana, et meidän porukka oli pitkästä aikaa ainakin melkein alkuperäisessä koostumuksessa parilla lisällä, tuntuu et kun mä vertaan seiskaluokkaa tähän näin nii kaikki on paljon isompia, siis ihan henkisestikkin, vaik toisaalta olis tosi huolestuttavaa jos kukaan ei ois kasvanu. Tietenki löytyy näitä jotka vielä 15 vuotiaana ( tai vanhempana ) pelkää tyttöpöpöjä, mut mun onnekseni en ite tunne kauheen montaa tapausta.

Nelli tuli sitten meille yöks diskon jälkeen, käytiin kävelyllä sumussa pellolla ja oltiin koneella, oli itseasias tosi kivaa, ja tänään kuunneltiin parasta musiikkia 4evah ( Lue= randomilla youtubesta löydettyjä kappaleita, esim. Narwhals :D ) Ja sit askarreltiin Sakelle sakkelaatikko ( Lue= kenkälaatikko minne pistettiin Sakke nukkumaan ja piirrettiin laatikon kanteen kuvia ). Oli tosi ihana nähdä Nellii, varsinki ku harvat tajuu meiän hmmm. omaperästä läppää :D. Ei sillä et se ois mitenkään erikoista tai mitään, eiku häh? Ainaki se on parasta ♥ :DD


Savu (c) Petra


Petra ♥

Aika ihkua :D




Nelli






Nelli ihana ♥




Pakkoleijuminen
Eilen ja tänään on satanu tosi paljon ja ite tykkään vedestä joten tarttu toi kamera jotenkin käteen ja aattelin lisätä tänne taas pari kuvaa, jotenkin tuntuu et nää mun postaukset on ihan ylipitkiä, mut eipähän tuu tylsää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti