maanantai 5. syyskuuta 2011

Viha voidaan hukuttaa rakkauteen

Olin viikonloppuna Tampereella, ensiks Petran kanssa kaupungissa ja illalla Ristirockissa, oli aika ihanaa :)

Tuli sit shopppailtuu Petran kanssa ja laitan varmaa joskus myöhemmin kuvaa niistä uusista vaateista ;D

Oli tosi hauskaa olla Petran kanssa kahestaan kaupungissa ekaa kertaa ikinä :D



Nellin tultua käväistiin sit niillä vaihtamassa vaatteita ja muuta nopeeta ja suunnattiin metroautoareenalle Ristirockkiin.


Kls,sän keikka oli ihana, jotenkin kun on ollut jotenki tosi kuluttavat pari viikkoo, niin siellä sai huutaa ja laulaa mukana niin paljon kun halus, ja vielä setti oli aivan loistava vaik mun suosikkikappaleita ei kyl ilmestyny, mut ehkä sit Maata Näkyvissä-festareilla. Jotenkin kaikki Kls.sän ( Vai Kls:sän vai Klssän en osaa taivuttaa koska nimihä on siis Kls. :D ) kappaleet on ihan mielettömän ihania, kaikki sanat ja kaikki :D

kannattaa käydä kattomassa www.kls.fi siellä bändistä vähän enemmän :D

Kls.

Kls.

Kls.

Kls. Kuinka niin epätarkka? :D



Sit sunnuntaina käytiin Nellin kanssa kattomassa Roskisprinssi. Ite tykkäsin tosi paljon, ennakko ajatuksena oli ihan erityyppinen leffa ja toi yllätti positiivisesti. Kauheen syvällistä ideaa en tosta leffasta poiminu tai ainakaan mitään uutta mut vähän erityyppistä kuitenkin ku vaikka Napapiirin Sankarit tai Sisko tahtoisin jäädä. Se Veera oli kyllä aika paras hahmo :DD



Kauhee ikävä kerkee kyllä tulla Nelliikin, kun tosiaan nähdään enintään kerran viikossa, joten oli ihan pakko ottaa höpsönhupsun hassunhauska ihku kuva :=))

Höpsönhupsu Nelliiii ♥ 
Tosiaan! Löysin ihanat talvikengät, ja pikkasen pisti ärsyttämään kun tarkastelun jälkeen tulin siihe tulokseen etä laatu oli ihan kauhee: saumat oli iha vinossa, liimaus pursus ja langanpätkiä roikku :D täydellisiä talvikenkiä sitten ettimässä :)

Tuntuu muuten et koulussa tyypit ei iha arvosta mun kananmuna vertauksia, mitä en aio laittaa ehkä tänne :DD

Tänään tuli sit viel kuvattuu vähäsen et laitanpa nyt tänne ne :D

Sakarias, meidän kissanpentu, täyttää ylihuomenna 3 kuukautta :=)


korvat :D












Huomenna sit juttua varmaan parista leffasta mitkä katoin kotona enemmänki. Loppuun pakko mainita Nellin antamista mahtavista synttärilahjoista :DD Sain siis laulavan ja tanssivan hamsteri-lelun, paras synttärilahja ikinä! :D Sekä Chicago leffaversion, olin puhunu Nellille siitä musikaalista varmaan puol vuotta ja nyt tää meni ja osti mulle sen dvd:nä ♥ :) ylisöpön sormuksen ja kortin jossa oli kröhöm kuva, mut tosiaan kuva siit sormuksesta :=)

Kuva napattu pokkarilla kävellessä et aika laatu mut pakko oli ;)
Mut tosiaan, ei kai tässä muuta ollu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti