maanantai 21. marraskuuta 2011

This is the last night you spend alone

Ei oo todellista mikä viikonloppu! En mä osaa ees kuvailla sitä, oli nii kertakaikkisen mahtavaa! Eli siis mä lähdin perjantaina aamulla kohit Tamperetta missä sit menin Nellin koululle ekaks, ja lähettiin sieltä parin mutkan kautta niille tekemään vielä kyltit ( joista kuvia tulossa :D  ) ja pakattiin loputki kamppeet vielä. Sitten neljänmaissa lähti meiän kyyti keskustorilta ja Miiakin ilmesty sinne, ja muutama Nellin koululainen. Meillä oli sellanen 70 hengen bussi missä ei ollu ees vessaa et sinne saatiin nii monta istumapaikkaa ja se aiheutti hmm kivoja tilanteita..


Me pelättiin Nellin ja Miian kanssa että ei kerettäs perjantai illan konsertiin näkemää LZ7, mut sit ku kaikki meniki ihan hyvin nii kerettiin siihen ihan loistavasti, ja päästiin vielä permannollekki vaikkakaan ei kauheen eteen, mut ei se mitään. Koko sen keikan ajan oli iha huikee tunnelma, porukka tanssi ihan kympillä ja LZ7 oli vielä parempi ku mitä mä odotin ja tuntu et fiilis meni katosta läpi! Your love is amazing :)) Mä koitan kattoo josko youtubesta löytyis joitain keikkavideoita sekä tältä et skilletiltä nii sais niitä tähä loppuun :D.

Sitten ku LZ7 lopetti ja me ei enää jaksettu ettii sitä paikkaa mis ne jako nimmareita, varsinki ku luultiin että ne ei ees jaa, nii mentiin Nellin kanssa istumaa sinne ylös kuuntelemaan ( okei se meni kyl iha ohi :D ) nii messuu.

Me nukuttiin sellasessa ihan kauheesa koulumajotuksessa, missä oli ihan sairaan kylmässä liikkasalissa sata tyttöö varpaat toistensa suussa, et vähän tuppas väsyttämään sen huonon 5 tunnin yöunien jälkee, mut ei se mitään koska lauantaaaiiii oli nii kiva, aamulla ekaks laitettiin aamiaisen jälkeen hiukset messukeskuksessa, ja sen jälkeen vielä ladattiin puhelimet. Sitten hmm en nyt muista tarkkaan näitä kellonaikoja, mut jossain vaiheessa sinne ilmesty Nellin veli Jontte, ja vaik se ei kauheen kauaa meidän kaa siinä ollukkaan nii se vaikutti tosi tosi helmeltä tyypiltä, vähä ku pari mun ystävää täältä.

En nyt jaksa miettii kauheesti et mitä kaikkee me tehtiin sillon lauantaina, mut oltiin siinä kolme tuntia ennen illan konsertin alkuu missä soitti vikana tosiaan se Skillet nii lähössä messukeskukseen syömään, astuttiin pihalle hk areenalta, katottiin että EIII siinä on jo porukkaa jonottamassa Skillettiä ja juostiin jonoon :D. Mut onneks sit Jontte toi meille lihapullia. Ja muutenki se kolmetuntine meni ihan kauheen nopee kun meiän takana oli kolme ihan sairaan helmee randomia! Puhuttiin vaan jotakin outoo kokoaika, sit tehtiin jonon kanssa aaltoja, laulettiin mm. tilkkutäkkiä ja maamme-laulua, ja syötiin  nitä lihapullia ( Jeesus, siunaa nämä lihapullat, jotka Tamperelaiset ovat lahjoittaneet.. ) ja sit lopulta me keilattiin niillä lihapullilla. Oli ihan hulluu ku sinne pääs sisälle ja kaikki vaan juoksi ihan täysillä ja meki päästiin sitte kolmanteen/neljänteen/toiseen riviin! Sit siellä keikalla meidän vieressä oli joku random jätkä, ei ees mitään hajuu mikä sen nimi on, joka oli kanssa ihan mielettömän helmi tyyppi, puhuttiin senkin kaa koko se aika, ja se nosti jossain vaiheessa nelliä et nähtiin kuinka paljon siellä oikein ees oli sitä porukkaa ja muuta. Ja kyllä se hmm 5 tunnin seisominen ja odotus kannatti, koska se Skilletin konsertti oli ehdottomasti paras ikinä, ja tulee olemaan paras ikinä! Se tunnelma kun kaikki vaan sekoo ihan täysin, huutaa ja hyppii ja vaan kertakaikkiaan sekoo!


ja eilinen oli ihan himmee, mua väsytti nii kauheesti että en kuullu mitää ja olin kokoajan silleen " mitäääääääääääääääääääääää" ja muutenki aika kuutamolla, naurettiin kokopäivä nakkkkimukille ( siellä ihan oikeesti oli myynnissä nakkimuki :DD ) sit esiteltiin meidän laamaa, saatiin 30 ilmaista halausta, sitte vedettiin mun ja Nellin poskijumppaa mitä oltiin harjoteltu ahkerasti jo pari päivää ja mistä tulee tännekki kuvia ja kaikkee muuta yhtä järkevää :DD


Tää blogger nyt failaa aika pahasti mun kuvien kaa, et laitan toivottavasti pian postauksen mihi laitan kaikki kuvat viikonlopulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti