keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lemppariblogit

Kuvasaldo ja mun elämän mielenkiintosuus on ollu tänään kyllä täys nolla, joten aattelin tehdä muutamasta lemppariblogeista postauksen, nää on ihan satunnaisessa järjestyksessä. 
Ja kuva on aina kyseisen blogin banneri. Ja kuvaa painamalla pääsee aina kyseiseen blogiin :) Ja joo, kuvailut on vähän tylsiä, mut mulla nää blogit herättää tunteita ja on siks niin ihania.





Essuu ~ PicBlog
Paljon paljon ihania, suuria, hyvälaatuisia kuvia. Kuten jo nimi kertoo, kuvablogi, käykääs katsomassa kuvat puhuvat puolestaan! :) On kyllä ehdottomasti yks lemppareista. 

 

Lauantaimurhetyttö
Ihanan tyylin omaavan tytön kuvapainotteinen blogi, aivan ihania vaatteita, raikkaita, isoja ja selkeitä kuvia. Ja niinkun ylemmässä kannattaa käydä katsomassa, ehdottomasti lukemisen arvoinen blogi! :)


Then what can stand against
Tamperelaisen valokuvaamista harrastavan tytön hieman ehkä pohtiva blogi jossa ( yllätys yllätys.. :D ) paljon suuria, hyvä laatuisia kuvia. Ihanan positiivinen ja aito blogi, joka sivuaa ihan arkipäivän asioita sekä välillä hieman isompiakin aiheita, blogi puhuu taas itse puolestaan :).


Värikästä
Mun uusin blogirakkaus! Ihanaa ihanaa tekstiä, ihana ihana tyyli, ihana ihana blogi, ihanat ihanat kuvat. Mitä muuta vois blogilta toivoa? Mä tuun itse aina kamalan hyvälle mielelle kun luen tätä blogia! :))


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti