sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pidä minusta kii tässä ja nyt

Onpas ollu kiireinen viikonloppu! Tai no, torstaista tähän iltaan. Tosiaan torstaina oli se lukion esittely, ja sinne lähin sitten reippppaana alle kolmen tunnin yöunien jälkeen, mä en vaan saanu nukuttuu. Mut onneks se esittely oli tosi jees, opettajat oli ihan sikakivoja ja oppilaat vaikutti kans tosi kivoilta ja aaaaa Nelli oli mukava, ja siis tosiaan sitten olin vielä loppu päivän Nellin koulussa.

Perjantaina menin suoraan koulusta Viiville missä askarreltiin ekaks ystävänpäivä kortteja ja sit katottiin Puoliverinen Prinssi, ja sit aamulla katottiin vielä Ju-On eli kaunan se joku alkuperänen versio. Ja se meinaa oli parempi ku kaunat, ainut vaan että mua häiritti kun se oli leikattu nii huonosti, mut ei se mitäään, ja saatiin jopa aikaseks kortteja.

Lauantaina sit menin suoraan Viiviltä Nellii vastaan ( tosiaan se joutu jäämään bussilla Tampereen rajan toiselle puolelle koska tänne asti niitä tulee nii harvoin ) ja sit me leivottiin muffinseja ja muuta, oli ihan sairaan kivaa Nellin kanssa vaikka me ei ees tehty mitään ihmeellistä. Sen takii se kai oliki nii kivaa, koska sai vaan olla. Illemmalla me mentiin Joonalle ( melkein... ) koko porukalla ja katottiin kaks leffaa Silent Hill ja Departed, ja ne oli ihan ok, vaikka leffasta meni kyllä ohi aika paljon ku istuttiin sellasessa tai siis maattiin, sellasessa isossa läjässä. Ja sit Nelli tuli siitä meille yöks, oltiin koneella kahteen hups. Mut ei se mitään hei :D.

Tänään mentiin aamulla Nellin kaa yhteisvastuu-lounaalle syömään keittoo aamulla, sit siitä mentiin urheilutalolle kirppikselle ja ostin sulosen pehmolelun ja sit sieltä mentiin Petralle :3. Ja oli taas kiva päivä. Ainut vaan että oon nyt kyllä ihan naatti!


















4 kommenttia: