maanantai 6. elokuuta 2012

Mutta stadiin pääsee täältä vieläkin tunnissa

Ei kyllä pääse, kun kolmessa ja Tampereelta kahessa, mut joka tapauksessa oli kyllä mukava viikonloppu :)) Lauantaina lähdin nimppariaamiaisen jälkeen Tampereelle, jossa käytin nimpparilahjaleffalipun Nellin kanssa, käytiin katsomassa Miss Farkku-suomi, ja se oli hyvä, loppu ehkä vähän outo. Mut paljon parempi se oli kun Ja saapuu oikea yö. Sit käytiin Punnitse & Säästä kaupassa, ja ostin ihan sika hyviä jukurttikarhunvatukoita. Illalla oltiin vielä nuortenillas jossa kumpikin oli nii kamalan väsyny, et piti välissä käydä pihalla hyppimässä että ei ihan nukahtanu. Ja mun veli oli kuulemma murtanu kätensä.

Eilen oli ehkä mun ja Nellin ystävyyden parhaiten aikataulutettu päivä. Ja vielä silleen, et kaikki toimi. Lähettiin siis aamulla junalla Helsinkii kohti, ja vaikka juna lähti kymmeneltä, päästiin ylös sängystä ja kerettiin käydä rautsilla kaupassa ennen junan lähtöö. Sit ei eksytty kun suunnattiin Pasilassa Valtterin kautta lintsille ( viime Valtterivierailu ei sit sujunu ihan noin hyvin :DD ) ja meiän oikoreitti oikeesti oikas. Tais olla eka kerta :D. En ollu aikasemmin käyny Lintsillä ja oli oikein mukavaa. Varsinkin kun vaikka paisto aurinko ei ollu mikään tappohelle. Ja se puinen vuoristorata on niin ihana, ja vaaleenpunanen hattara.

Tänää sit äiti ja veljet nappas mut päättäriltä kyytiin ja lähdettiin Babalaan muutamaks päiväks.

Ja sain nelliltä tollasen t-paidan jonka se oli leikannu topiks mut ei ollu sit tykänny ja leikkasin sit siihen alareunaan hapsut, musta toi on aika hauskan näkönen :)  Ja kuvissa näkyy mun uudet punertavat hiuksetki :D
voihan kaukosäädin :DD jollai menny hermot

Omg lisää kuvii sit joskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti